Optreden van de Wieringer Sanghers

Wieringen – Het gemengd koor de “Wieringer Sanghers” van ruim veertig leden brengt sinds 1981 een repertoire ten gehore dat zowel liedjes als voordrachten omvat over Wieringer gewoonten en zaken van vroeger en nu.
De leden van de “Wieringer Sanghers” zijn gekleed in Wieringer klederdracht van omstreeks 1900, de vrouwen met een goud of zilveren “ijzer” en een kanten kap. De mannen in het zwart “lakens” pak met zwarte gleufhoed.
Wat u kunt verwachten…
De “Wieringer Sanghers” brengen een middag,- of avondvullend programma met uitsluitend Nederlandse liedjes of bewerkingen daarvan. Afwisselend een modeshow met de ‘koopvrouw’, de ‘boer’, rouw,- doop,- nachtkleding. Voordrachten in Wieringer en Westfries dialect. De mannen van het koor brengt met een aantal zeemansliederen ten gehore. Ook speciale Wieringer liedjes zoals het bekende “Wie wil er mee naar Wieringen varen” staan op het programma. Dit alles onder de muzikale leiding van onze dirigente en begeleiding van onze accordeonisten.
Optreden 21 februari 2016

  • Waar: Cafe Restaurant De Maaier in Wieringerwerf
  • Aanvang: 15:00 uur
Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs