Oud-inwoners Middenmeer zien het dorpje verwilderen


MIDDENMEER – 33 jaar hebben ze met heel veel plezier in de Wieringermeer gewoond maar omdat ze dichter bij de kinderen wilde gaan wonen zijn ze verhuist naar Enkhuizen, schrijft deze oud-inwoonster aan de gemeenteraad van Hollands Kroon.
In juni waren ze even terug in Middenmeer om op bezoek te gaan bij vrienden en ze wisten niet wat ze zagen, overal onkruid en wild gras. De schrijvers van de brief zijn duidelijk hoe ze nu over Middenmeer denken. 
,,Wat wordt dat dorp een achterbuurt, overal groeide het gras en onkruid. Afvoerputjes zitten verstopt onder het gras Wat gebeurt hier als het regent??? Dan is het in Enkhuizen beter verzorgd, wat jammer voor de Wieringermeer , het was er altijd zo schoon. Ik weet dat normen vervagen, maar een gemeente moet toch , als overheid ,het goede voorbeeld
geven. Doe er wat aan ! Laat de Wieringermeerders niet in een vuilnisbak leven!!!!

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs