2°C | Amsterdam

Paardensportvereniging Oude Veer nieuwe eigenaar Manege Van Ewijcksluis

VAN EWIJCKSLUIS – Op 4 oktober is Paardensportvereniging Oude Veer eigenaar geworden van de manege in Van Ewijcksluis. Wethouder Frits Westerkamp heeft hiervoor de verkoopakte ondertekent.
Dit past bij de uitvoering van het accommodatiebeleid om gebruikers zelf verantwoordelijk te laten zijn voor hun accommodatie. Het gebouw is voor nul euro overgedragen en in plaats van huurder wordt Oude Veer eigenaar.
Accommodatiebeleid
In onze gemeente staan veel gebouwen met een publiek-maatschappelijke functie. Deze worden gebruikt voor activiteiten op het gebied van sport, cultuur, buurt- en welzijnswerk, onderwijs en zorg. Denk hierbij aan gebouwen zoals scholen, sporthallen, gymnastieklokalen, maar ook peuterspeelzalen, kinderopvang, bibliotheek, zorgcentra, dorpshuizen enzovoorts. Wij streven ernaar om de verantwoordelijkheid van deze accommodaties over te dragen aan particulieren (verenigingen, instellingen en besturen).

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.