Persoon gereanimeerd na val in water bij Kolhorn

KOLHORN – Bij de golfbaan Barsingerhorn richting Kolhorn is dinsdagmiddag een persoon in het water beland. Hoe dit gebeurde is onduidelijk. Het slachtoffer werd onderweg naar het ziekenhuis gereanimeerd.

Een getuige laat aan NH Nieuws weten een scootmobiel te hebben zien staan bij de plek van het ongeluk en dat het er vanmorgen ‘één grote blubberbende was’. Een in de haast opgeroepen traumahelicopter werd afgeblazen en kon terug naar Amsterdam

De toestand van het slachtoffer is onbekend. De politie heeft een buurtonderzoek gedaan

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs