2°C | Amsterdam

Pesterijen gezin Hippolytushoef gaan door, ‘Heil Hitler’ tegen zoon geroepen

HIPPOLYTUSHOEF – Ondanks de enorme steun die het gezin vanuit, maar ook van buiten Hippolytushoef krijgt, blijven de pesterijen gewoon doorgaan. Zo kreeg de jongste zoon van het gezin afgelopen donderdag ‘Heil Hitler’ naar zijn hoofd geslingerd door 3 jongens van rond de 16 á 17 jaar.

Het zoveelste incident in de afgelopen 20 jaar gebeurde rond de klok van 4 uur toen drie jongens op de fiets voorbij kwamen fietsen en de jongste zoon van de familie zagen waarna zij direct ‘Heil Hitler’ naar de jongen riepen.

Aankomende woensdag zullen er camera’s rond het huis worden geplaatst om zo de familie beter te kunnen beveiligen. De politie laat weten dat zij ondanks het onderzoek tot op de dag van vandaag nog niemand hebben kunnen aanhouden en blijft oproepen dat iedereen die ook maar iets weet van deze pesterijen zich moeten melden bij de politie via telefoonnummer: 0900-8844 of als u liever anoniem blijft via 0800-7000

Veel steun van binnen de Wieringer gemeenschap

Ondanks de pesterijen is de steun die het gezin Schmidt krijgt vanuit de Wieringer gemeenschap hart verwarmend te noemen. Bloemen, kaartjes, tot mensen die aanbellen om ze een hart onder de riem te steken.  Maar ook uit andere delen van Nederland komen veel steunbetuigingen voor het gezin.

[signoff]

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.