Planten excursie Dijkgatbos

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

DEN OEVER – Ben jij geïnteresseerd in wilde planten in onze regio? In dat geval is Natuurvereniging Wierhaven op zoek naar jou! Op zaterdag 18 juni organiseren we namelijk een Planten Excursie onder leiding van enkele experts van KNNV Hoorn/West-Friesland.
Rondom het Dijkgatbos en het Robbenoordbos komen vele soorten planten voor en kleuren de bermen nog vaak prachtig van de boterbloemen en zuring. Maar heb je wel eens goed gekeken wat er werkelijk allemaal tussen staat? Op sommige plekken zijn zelfs orchideeën onderdeel van de berm. Al deze planten zijn weer een belangrijke schakel voor allerlei soorten dieren.
Voor geïnteresseerden gaan we op zaterdag 18 juni gezamenlijk eens kijken wat er zoal voorkomt in onze regio en dit doen we nabij het Dijkgatbos. We verzamelen om 14.00 uur bij Zorgboerderij Dijkgatshoeve, Noorderdijkweg 24b te Wieringerwerf en zijn naar verwachting rond 16:00 uur weer terug.
Geïnteresseerd of vragen? Meld je dan even aan bij [email protected] onder vermelding van je naam en telefoonnummer! Deelname is gratis.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category