2°C | Amsterdam

Planten excursie Dijkgatbos

DEN OEVER – Ben jij geïnteresseerd in wilde planten in onze regio? In dat geval is Natuurvereniging Wierhaven op zoek naar jou! Op zaterdag 18 juni organiseren we namelijk een Planten Excursie onder leiding van enkele experts van KNNV Hoorn/West-Friesland.
Rondom het Dijkgatbos en het Robbenoordbos komen vele soorten planten voor en kleuren de bermen nog vaak prachtig van de boterbloemen en zuring. Maar heb je wel eens goed gekeken wat er werkelijk allemaal tussen staat? Op sommige plekken zijn zelfs orchideeën onderdeel van de berm. Al deze planten zijn weer een belangrijke schakel voor allerlei soorten dieren.
Voor geïnteresseerden gaan we op zaterdag 18 juni gezamenlijk eens kijken wat er zoal voorkomt in onze regio en dit doen we nabij het Dijkgatbos. We verzamelen om 14.00 uur bij Zorgboerderij Dijkgatshoeve, Noorderdijkweg 24b te Wieringerwerf en zijn naar verwachting rond 16:00 uur weer terug.
Geïnteresseerd of vragen? Meld je dan even aan bij [email protected] onder vermelding van je naam en telefoonnummer! Deelname is gratis.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.