Wieringerwerf – De Plusgroep in Wieringerwerf vindt iedere eerste donderdag van de maand plaats van 13.30 tot 16.00 uur in het Atelier (eerste verdieping) van de Cultuurschuur, Loggersplein 1 in Wieringerwerf. De komende keren valt dat op: 11 februari (let op; de Plusgroep valt eenmalig op de tweede donderdag van de maand!), 3 maart, 7 april, 5 mei, 2 juni.
Iedereen die graag iets met anderen onderneemt en anderen ontmoet is welkom tijdens de Plusgroep. De Plusgroep is voor iedereen; van alle leeftijden en naar eigen mogelijkheden. Er is van alles te doen,  zoals creatieve activiteiten, een spelletje maar alleen een kopje koffie komen drinken en een praatje maken kan natuurlijk ook.
Voor meer informatie of aanmelding kan men elke werkdag tussen 9:00 en 12:00 uur bellen met het servicepunt Wieringerwerf:  0227-600079. Als u vervoer nodig heeft om naar de bijeenkomst te kunnen komen, kan dit geregeld worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Previous post Maud Bakker pakt zilver in junioren divisie Turnen
Next post 75e klant repaircafé Posthuis Middenmeer

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.