Politie arresteert 32-jarige man na mishandeling 21-jarige man

REGIO – Zondagochtend is een 32-jarige man uit Julianadorp aangehouden op verdenking van zware mishandeling aan de Koningstraat in Den Helder. Rond 3.20 heeft hij om vooralsnog onduidelijke redenen een 21-jarige man uit Den Helder met een scherp voorwerp gestoken.
De verdachte is meegenomen naar het politiebureau, het slachtoffer is naar het ziekenhuis overgebracht. De politie doet onderzoek naar de mishandeling.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs