Politie doet hennepafval vondst

REGIO – De politie in Schagen heeft gistermiddag meer dan tien zakken vol hennepafval langs de weg gevonden. Dat meldt de politie Schagen op Facebook. Agenten reden op de Ruigeweg richting Burgervlotbrug, toen zij aan de rechterzijde van de weg in de bosjes meer dan tien vuilniszakken zagen liggen.
Bij nadere inspectie bleek dat de zakken vol hennepafval zaten. Het afval werd opgeruimd, waarna ook de gemeente werd ingelicht over de vondst. Getuigen van het dumpen kunnen zich bij de politie melden via telefoonnummer 0900-8844.(Bron:NH)

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs