Politie haalt spookrijder van A7

WIERINGERWERF – Via 112 kwam er een melding binnen dat tussen Zaandam en Den Oever een spookrijder gesignaleerd was en toen de politie ging kijken werd deze wel gevonden maar is vermoedelijk op de snelweg ongekeerd omdat deze even later niet meer werd aangetroffen.
Gelukkig zijn er geen ongelukken gebeurd, de politie roept ook op zodra u een spookrijder ziet deze met lichtsignalen te waarschuwen en gebaren te maken als deze voorbij rijdt dat de persoon aan het spookrijden is.  Vaak zijn het oudere weggebruikers die zonder het door te hebben de verkeerde afslag hebben genomen.
In september 2015 liep het helemaal verkeerd af toen een spookrijder op de A7 ter hoogte van Middenmeer een ongeval veroorzaakte waarbij 2 mensen het leven lieten. Een 52-jarige inwoner van Callantsoog reed toen vol op de auto van een 57-jarige inwoner van Volendam. Beiden kwamen hierbij om het leven.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs