2°C | Amsterdam

Politie haalt spookrijder van A7

WIERINGERWERF – Via 112 kwam er een melding binnen dat tussen Zaandam en Den Oever een spookrijder gesignaleerd was en toen de politie ging kijken werd deze wel gevonden maar is vermoedelijk op de snelweg ongekeerd omdat deze even later niet meer werd aangetroffen.
Gelukkig zijn er geen ongelukken gebeurd, de politie roept ook op zodra u een spookrijder ziet deze met lichtsignalen te waarschuwen en gebaren te maken als deze voorbij rijdt dat de persoon aan het spookrijden is.  Vaak zijn het oudere weggebruikers die zonder het door te hebben de verkeerde afslag hebben genomen.
In september 2015 liep het helemaal verkeerd af toen een spookrijder op de A7 ter hoogte van Middenmeer een ongeval veroorzaakte waarbij 2 mensen het leven lieten. Een 52-jarige inwoner van Callantsoog reed toen vol op de auto van een 57-jarige inwoner van Volendam. Beiden kwamen hierbij om het leven.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.