2°C | Amsterdam

Politie krijgt 5 serieuze tips over gewelddadige woningoverval Winkel


WINKEL – De politie heeft vijf serieuze tips gekregen over de gewelddadige woninginbraak in Winkel, waarbij een 68-jarige vrouw werd mishandeld,meldt NH Nieuws
Dat meldt de politie in het tv-programma Opsporing Verzocht van afgelopen dinsdagavond . De mishandelde vrouw werd op Koningsdag zwaargewond aangetroffen in haar woning op de Limmerschouw in Winkel. Het slachtoffer is toen met hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht.
Alles wees op een uit de hand gelopen overval of inbraak, maar de politie is voorzichtig met het trekken van die conclusie. Een week nadat de vrouw was gevonden, kon ze door haar verwondingen nog niet vertellen wat er in haar huis is gebeurd. Ook het tijdstip waarop de vrouw is mishandeld, is nog onbekend. 
In de dagen na de overval zette de politie verschillende middelen in om getuigen van de overval te vinden. Zo werden onder andere matrixborden in het dorp geplaatst. 
Wie meer informatie over de overval heeft, kan contact opnemen met het rechercheteam dat de zaak onderzoekt. Dat kan op 0900-8844 of anoniem op 0800-0700. 

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.