Politie krijgt 5 serieuze tips over gewelddadige woningoverval Winkel


WINKEL – De politie heeft vijf serieuze tips gekregen over de gewelddadige woninginbraak in Winkel, waarbij een 68-jarige vrouw werd mishandeld,meldt NH Nieuws
Dat meldt de politie in het tv-programma Opsporing Verzocht van afgelopen dinsdagavond . De mishandelde vrouw werd op Koningsdag zwaargewond aangetroffen in haar woning op de Limmerschouw in Winkel. Het slachtoffer is toen met hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht.
Alles wees op een uit de hand gelopen overval of inbraak, maar de politie is voorzichtig met het trekken van die conclusie. Een week nadat de vrouw was gevonden, kon ze door haar verwondingen nog niet vertellen wat er in haar huis is gebeurd. Ook het tijdstip waarop de vrouw is mishandeld, is nog onbekend. 
In de dagen na de overval zette de politie verschillende middelen in om getuigen van de overval te vinden. Zo werden onder andere matrixborden in het dorp geplaatst. 
Wie meer informatie over de overval heeft, kan contact opnemen met het rechercheteam dat de zaak onderzoekt. Dat kan op 0900-8844 of anoniem op 0800-0700. 

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs