2°C | Amsterdam

Politie roept inwoners Nieuwe Niedorp en Winkel op alert te zijn.

NIEUWE NIEDORP/WINKEL – De reeks van inbraken in beide dorpen noopt de politie de hulp in te roepen van de inwoners van Nieuwe Niedorp en Winkel. in beide dorpen zijn de laatste weken opvallend veel inbraken geweest.
Het lijkt erop dat de inbrekers via de achtertuin bij de woning komt en daar gebruik maakt van aanwezige objecten om op het platte dak van de aanbouw/ serre of garage te klimmen. Zo komt de inbrekers bij de ramen en deuren op de 1e verdieping. Niet altijd zijn deze ramen en deuren voorzien van goed hang en sluitwerk waardoor de inbrekers makkelijk toegang krijgen tot de woning. In de meeste gevallen zijn geld en sieraden weggenomen. De politie doet onderzoek naar de woning inbraken en vraagt daarbij uw hulp.
Ziet u iets verdachts, heeft u iets gezien of weet u naar wie de politie op zoek is? Belt u dan met 09008844 of anoniem op 0800-7000

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.