2°C | Amsterdam

Politie zoekt getuigen van beroving Den Helder

Regionieuws – Twee mannen van 17 en 56 jaar uit Beuningen zijn dinsdagavond rond 23.40 uur het slachtoffer geworden van een beroving. Via internet had het tweetal aan afspraak gemaakt om spullen te kopen.  Op de Willem Barentszstraat was de ontmoeting met de ‘verkoper’. Daar aangekomen stonden de slachtoffers plotseling oog-in-oog met meerdere mannen. Onder bedreiging hebben ze geld en persoonlijke bezittingen moeten afgeven.
Daarna gingen de verdachten er vandoor. Een zoekactie in de omgeving heeft niets opgeleverd. Getuigen worden verzocht te bellen met 0900-8844.

Related Articles

Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk
Een persoonlijke lening is een soort lening die aan een persoon voor persoonlijk gebruik wordt verstrekt. Deze soort lening kan voor allerlei doeleinden gebruikt

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.