Politie zoekt getuigen van beroving Den Helder

Regionieuws – Twee mannen van 17 en 56 jaar uit Beuningen zijn dinsdagavond rond 23.40 uur het slachtoffer geworden van een beroving. Via internet had het tweetal aan afspraak gemaakt om spullen te kopen.  Op de Willem Barentszstraat was de ontmoeting met de ‘verkoper’. Daar aangekomen stonden de slachtoffers plotseling oog-in-oog met meerdere mannen. Onder bedreiging hebben ze geld en persoonlijke bezittingen moeten afgeven.
Daarna gingen de verdachten er vandoor. Een zoekactie in de omgeving heeft niets opgeleverd. Getuigen worden verzocht te bellen met 0900-8844.
Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs