Politie zoekt getuigen woningoverval Middenmeer

Middenmeer – Zondagavond probeerden twee jongens een bewoner van een woonboot aan de Melkdistel te overvallen. De twee gemaskerde jongens stapten de boot binnen en één van hen bedreigde de bewoner met een mes. Ze eisten geld van de man.

De bewoner verzette zich. Hierop vluchtten de twee weg op de fiets in de richting van de Alkmaarseweg. De jongens zijn tussen de 13 en 16 jaar oud.
De politie is op zoek naar getuigen die iets gezien hebben zondagavond op of in de omgeving van de Melkdistel/Alkmaarseweg wat mogelijk met deze overval te maken kan hebben. Zij kunnen contact opnemen met de recherche in Den Helder op 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.
Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs