2°C | Amsterdam

Politie zoekt getuigen woningoverval Middenmeer

Middenmeer – Zondagavond probeerden twee jongens een bewoner van een woonboot aan de Melkdistel te overvallen. De twee gemaskerde jongens stapten de boot binnen en één van hen bedreigde de bewoner met een mes. Ze eisten geld van de man.

De bewoner verzette zich. Hierop vluchtten de twee weg op de fiets in de richting van de Alkmaarseweg. De jongens zijn tussen de 13 en 16 jaar oud.
De politie is op zoek naar getuigen die iets gezien hebben zondagavond op of in de omgeving van de Melkdistel/Alkmaarseweg wat mogelijk met deze overval te maken kan hebben. Zij kunnen contact opnemen met de recherche in Den Helder op 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.