2°C | Amsterdam

Politiehelicopter ingezet bij arrestatie twee inbrekers Nieuwe Niedorp en Winkel


NIEUWE NIEDORP/WINKEL – Dankzij oplettende buurtbewoners die een groep mensen zich verdacht vonden ophouden en direct de politie belden zijn woensdagavond diverse inbrekers aangehouden.

Na een poging inbraak in Nieuwe Niedorp heeft de politie twee mannen opgepakt. Dit gebeurde woensdagavond rond 20.00 uur na een melding van oplettende getuigen.

Een 18-jarige en een 31-jarige man uit Alkmaar zijn na een zoekactie aangehouden. Bij deze zoekactie is onder meer een politiehelikopter en een politiehond ingezet. Uiteindelijk wist de politie beide mannen aan te houden. Het tweetal is voor verhoor en onderzoek meegenomen naar het politiebureau. Getuigen en mensen met andere informatie kunnen bellen met 0900-8844.

 

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.