2°C | Amsterdam

Pontje bij Breezand gaat vanaf 6 februari weer heen en weer…


BREEZAND – Het pontveer Westeinde over het Noordhollandsch Kanaal gaat maandag 6 februari weer in de vaart. Het pontveer wordt met een exceptioneel transport over de weg vervoerd.Door ijsvorming in de haven van Monnickendam is het niet mogelijk het pontveer terug te varen naar de oversteek tussen Anna Paulowna/Breezand en Julianadorp. Daardoor vaart het pontveer later dan gepland.

Monnickendam

De herstel- en onderhoudswerkzaamheden aan het pontveer Westeinde zijn klaar. Het pontveer ligt op een werf in Monnickendam waar de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Op de oversteek is de oostelijke aanlanding van het pontveer vervangen. Nu het pontveer niet over het water terug gevaren kan worden, gaat de terugreis over de weg. Dit kan door de omvang van het pontveer alleen met een exceptioneel transport.

(Brom)fietsers en voetgangers

De vervangende pont blijft varen tot 6 februari. (Brom)fietsers en voetgangers kunnen gebruik blijven maken van deze pont, die op enkele meters ten zuiden van het ponthuisje vertrekt. De vervangende pont vaart zoals gebruikelijk van maandag tot vrijdag van 06.30 tot 18.30 uur en op zaterdag van 06.30 tot 18.00 uur.

Autoverkeer

Voor autoverkeer blijft de omleidingsroute via vlotbrug ’t Zand of de Kooybrug (N99) tot 6 februari gelden.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.