2°C | Amsterdam

Potentials training VVD Hollands Kroon

HOLLANDS KROON – Na de succesvolle potentials training van het afgelopen voorjaar zal er door de VVD Hollands Kroon wederom een training worden georganiseerd. De trainingen zullen plaatsvinden op zaterdag 23 oktober en zaterdag 6 november in de Oude School te Wieringerwaard. Om 10.00 uur zullen de trainingen starten en eindigen rond 15.00 uur, de lunch zal verzorgd worden

Voor wie?
Bent u benieuwd naar de vraag hoe beslissingen worden genomen in de gemeenteraad? Denkt u wel eens na over dingen die anders kunnen in uw gemeente? Stemt u tijdens de verkiezingen op de VVD en zou u uw steun graag meer willen uiten? Neem dan deel aan de potentialstraining van de VVD Hollands Kroon, maak kennis met ons en ontdek of een lidmaatschap iets voor u is.

De potentials training

De trainingen zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in de lokale politiek en dan met name gericht op de VVD. Tijdens de sessies krijgen de cursisten een eerste kennismaking met de werkzaamheden van een raadslid. Deelname aan de training is niet alleen interessant, maar ook zeer leerzaam.

Het programma

Deze bijeenkomsten worden georganiseerd door de VVD Hollands Kroon. De trainingen zelf worden gegeven door Erik Struijlaart, ervaren Haya trainer en oud wethouder van o.a. Enkhuizen en Zaanstad. Tijdens de trainingen staan de volgende punten op het programma:

–        Wat is precies Liberalisme?

–        Hoe overtuig ik mijn publiek in een debat?

–        Wat doet een gemeenteraadslid?

–        De besluitvorming binnen de gemeente

Naast de aanwezigheid van Erik Struijlaart zullen er ook een aantal bestuursleden en leden van de fractie van de VVD Hollands Kroon aanwezig zijn.

Aanmelden

Aanmelden voor de potentials training is mogelijk door een mail te sturen naar Pieter Meijer via [email protected] met de volgende gegevens:

–        Naam, adres, telefoonnummer en leeftijd.

Voor deelname aan deze training vragen wij een bijdrage, deze zal worden berekend op basis van het aantal deelnemers. In totaal is er ruimte voor tien deelnemers dus geef je snel op om aanwezig te zijn bij de potentials training van de VVD Hollands Kroon. Voor andere vragen of extra informatie kunt u ook contact opnemen met Pieter Meijer.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.