2°C | Amsterdam

Programma Muziekschool Cultuurschuur Wieringerwerf

WIERINGERWERF – De Muziekschool van de Cultuurschuur start vanaf medio september weer met diverse groepslessen. De Peuterlessen en de cursussen Muzikale Basis Vorming (MBV) voor kinderen in de groepen 3 en 4/5 van de basisschool kunnen zich steeds verheugen op een ruime belangstelling.
Deze cursussen worden dus ook dit najaar weer aangeboden. Afgelopen voorjaar is voor het eerst een cursus “Muzieknoten Leren Lezen voor volwassenen” van start gegaan. Hiervoor was veel belangstelling en de cursisten waren enthousiast. Reden om deze cursus weer in het programma op te nemen. Het is een cursus voor mensen die al jaren met muziek bezig zijn maar nooit de mogelijkheid hebben gehad of gegrepen om te leren hoe het notenschrift in elkaar steekt. Maar de cursus is ook interessant voor mensen die weinig of niets met muziek doen maar wel willen weten hoe het Notenschrift werkt.
Nieuw is de Groepszangles voor kinderen van groep 6, 7 en 8 van de Basisschool. Tijdens deze lessen zal de nadruk liggen op sámen zingen. Er zal eigentijdse Popmuziek worden gezongen. Hierbij zal aandacht zijn voor ritme, zangtechniek en houding. De groepslessen worden gegeven door Agaath Schouten en Shanice van der Fluit.
Wanneer starten de groepslessen?

  • Peuterles 2-4 jaar Startdatum: dinsdag 25 oktober. Docente Agaath Schouten.
  • Muzikale Basis Vorming ‘Spelen met muziek’ Kinderen van groep 3 van de basisschool Startdatum: woensdag 14 september. Docente Shanice van der Fluit.
  • Muzikale Basis Vorming ‘Kennismaken met Muziek’ Kinderen van groep 4-5 van de basisschool Startdatum: vrijdag 16 september. Docente Agaath Schouten.
  • Groepszangles Kinderen van groep 6, 7 en 8 van de basisschool Startdatum: vrijdag 16 september. Docente Shanice van der Fluit.
  • Muzieknoten leren lezen Voor volwassenen Startdatum: donderdag 27 oktober. Docente Agaath Schouten. De lessen worden gegeven in de Cultuurschuur in Wieringerwerf.

Voor alle groepslessen geldt dat deze alleen doorgaan bij voldoende belangstelling.
Daarnaast bent u bij de Muziekschool aan het goede adres als u een instrument wil bespelen of zich daarin wil verbeteren. Er zijn veel mogelijkheden, zoals keyboard, piano, saxofoon, klarinet, dwarsfluit, viool, drum en gitaar. De lessen worden als privéles aangeboden maar in veel gevallen is lessen met zijn tweeën ook mogelijk. Dat is overigens ook het geval als u kiest voor les in Zang of Klassieke Zang.
Voor alle docenten geldt dat zij vakdocent zijn; ze hebben het conservatorium of een gelijkwaardige opleiding gevolgd. Heeft u belangstelling voor het volgen van een groeps- of individuele les bij de Muziekschool?
U kunt zich inschrijven d.m.v. het inschrijfformulier dat onder het kopje Muziekschool op deze website staat. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het nemen van muziekles? Kijk op deze website www.decultuurschuur.nl/muziekschool of mail naar [email protected]

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.