2°C | Amsterdam

Project Actief Plus – beweegadvies op maat Hollands Kroon

Hollands Kroon – Na de inwoners uit Anna Paulowna, Breezand en Wieringerwaard is het nu de beurt aan de rest van de gemeente Hollands Kroon om deel te nemen aan het project Actief Plus in de gemeente.
Actief Plus is ontwikkeld door de Open Universiteit en de Universiteit Maastricht om inwoners tussen 50 en 65 jaar een online advies op maat te geven dat helpt beweeggewoonten te behouden of te verbeteren.
Alle inwoners van de gemeente Hollands Kroon tussen 50 en 65 jaar oud krijgen een brief thuisgestuurd met daarin meer informatie over Actief Plus en een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee zij in kunnen loggen. Wethouder Mary van Gent heeft de vragenlijst al ingevuld (zie foto) en haar ‘advies op maat’ ontvangen. Nu volgen de andere drie kernen van de gemeente Hollands Kroon.

Persoonlijk advies

Een advies op maat is een advies dat is afgestemd op persoonlijke kenmerken, voorkeuren en het huidige beweeggedrag. Door op internet een vragenlijst in te vullen, ontvangt de deelnemer direct een persoonlijk advies. Met dat advies komt men te weten of er voldoende bewogen wordt en krijgt men tips over hoe zij gemakkelijk meer kunnen bewegen. Mensen die al voldoende bewegen krijgen juist informatie over hoe zij hun beweegpatroon het beste kunnen volhouden. Actief Plus is dus zowel geschikt voor mensen die niet veel bewegen, als voor mensen die wel al (veel) bewegen.

Vragen

Het project wordt aangeboden door de gemeente Hollands Kroon, in samenwerking met Sportservice Schagen en LSBO Hollands Kroon. Heeft u vragen over het Actief Plus project, neem dan contact op met Bart Ploeger van Sportservice Schagen, telefoon 0224-214 774 of mail [email protected].

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.