2°C | Amsterdam

Connexxion

Provincie gaat snijden in buslijnen Noordkop

Hollands Kroon – De buslijn van Den Helder naar Den Oever staat op de lijst van buslijnen die mogelijk gaan worden opgeheven en plaats moet maken voor een belbus. Voor deze belbus moeten de gebruikers van de belbus zich dan ook nog eens minimaal een uur van te voren aanmelden. Niet alleen de lijn wordt opgeheven ook worden de professionele buschauffeurs vervangen voor vrijwilligers.
De SP-fractie in de Provinciale Staten van Noord-Holland trekt aan de alarmbel en vraagt zich af waar het slopen van het openbaar vervoer door de Provincie stopt. Niet alleen lijnen worden opgeheven ook het tarief van een buskaartje zal (fors) omhoog gaan. 
De SP noemt het pure pesterij van de Provincie om de mensen uit het Openbaar Vervoer te jagen en zo een reden te hebben om de lijnen op te heffen, “een belbus werkt niet, kijk maar naar Texel waar veel mensen de belbus ontzettend onhandig vinden.”  Ook eigen onderzoek onder een twintigtal mensen in Den Oever leverde enkel negatieve reacties op. 

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.