Provincie vervangt slijtlagen vlotbruggen gemeente Schagen

REGIO – In de nachten van 26, 27 en 28 september herstelt de provincie Noord-Holland de slijtlagen van de Burgervlotbrug, Sint Maartensvlotbrug en vlotbrug ’t Zand. De werkzaamheden worden uitgevoerd door WaakSaam. WaakSaam beheert en onderhoudt in opdracht van provincie Noord-Holland vaarwegen, wegen, groen, gebouwen en terreinen in de Kop van Noord-Holland.
1 nacht werk per brug
De werkzaamheden zijn per brug op 1 nacht gepland om de overlast zo beperkt mogelijk te houden. 

  • Werkzaamheden aan vlotbrug ’t Zand worden uitgevoerd op 26 september 2016 vanaf 20.00 uur tot 27 september 2016 5.00 uur.
  • Werkzaamheden aan de Sint Maartensvlotbrug worden uitgevoerd op 27 september 2016 vanaf 20.00 uur tot 28 september 2016 5.00 uur.
  • Werkzaamheden aan de Burgervlotbrug worden uitgevoerd op 28 september 2016 vanaf 20.00 uur tot 29 september 2016 5.00 uur.

De werkzaamheden beginnen met het verwijderen van de oude slijtlaag. Deze werkzaamheden leveren geluidsoverlast op en worden daarom in het eerste gedeelte van de avond/nacht uitgevoerd. Daarna wordt een nieuwe slijtlaag aangebracht. Dit levert minimaal geluidsoverlast op. WaakSaam streeft ernaar de overlast van de werkzaamheden tot een minimum te beperken.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs