2°C | Amsterdam

Provincie: ‘wij plaatsen geen verlichting op fietspaden,parallelwegen en hoofdrijbanen’

ZIJDEWIND – Theo Moras is in de pen geklommen en met een brief vol vragen aan de provincie Noord-Holland gevraagd of er niets iets kan worden gedaan aan de slechte verlichting van het fietspad, maar ook de andere wegen, tussen het laatste stuk vanaf de rotonde bij ’t Veld tot aan Schagen.
Moras vraagt aan de provincie: ,, Worden daar nog lantaarnpalen bijgeplaatst volgens de omgevingsmanager van Boskalis niet, maar er zijn bij dat informatie punt ook al verschillende vragen over gesteld. Het gedeelte vanaf de bebouwde kom aan de Havenstraat in Zijdewind richting De Weel wordt heel vaak ook gebruikt door veel mensen die daar al dan niet voor hun gezondheid gaan lopen. Honden bezitters laten hun hondje uit en de atletiek/trim club TAV maken ook gebruik van deze route. Voor het overige traject richting Schagen wat de paralelweg aan beide kanten van de N 241 betreft komen dezelfde vragen binnen. Graag zou hier een antwoord op verkregen worden zodat niet later nog onnodige werkzaamheden hoeven te worden verricht.
Anita Meijer, omgevingsmanager herinrichting N241 zegt hierop: ,, Ik heb nagevraagd hoe de verlichting van de N241 in de definitieve situatie eruit komt te zien en ik moet u helaas teleurstellen. Mij is aangegeven dat er alleen verlichting komt rond de rotondes (en circa 50 meter voor en achter de rotonde), op de aansluiting van de N241op de N248 en op de fietsoversteek bij de Muggenburgerweg. Het is provinciaal beleid om bij de provinciale wegen op de hoofdrijbaan, fietspaden en de parallelwegen geen verlichting te plaatsen. Dit geldt dus ook voor de N241.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.