Python Developer VWE Automotive 28-01-2024

 1. Vacatures Dijk en Waard
 2. Python Developer VWE Automotive 28-01-2024

Werken in Hollands Kroon

 

Introductie vacature 

VWE Automotive

Python Developer - (Web Scraping Specialist)

Heerhugowaard , Noord-Holland , Nederland € 4.500 - € 5.500 per maand Data Solutions & Insights

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Heerhugowaard, hyrbide werkplek | Fulltime | € 60.000 tot € 71.250 per jaar


Als Python Developer bij VWE ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van geavanceerde scraping-scripts om gegevens van verschillende websites in diverse landen te verzamelen. Je werkt nauw samen met collega's binnen het Data Solutions & Insights team om dit voor elkaar te krijgen. Hiermee leg je basis om tools en modellen te ontwikkelen die waardevolle inzichten bieden aan onze klanten in de Automotive.


Zo maak jij impact

Scrapen van Gegevens: Je houdt je voornamelijk bezig met het ophalen van gegevens van websites met een focus op nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Een belangrijk onderdeel is het omzeilen van blokkades van websites die niet gescrapet willen worden. Daarvoor moet je goed research kunnen doen en met creatieve oplossingen kunnen komen.

Programmeren: Ervaring in het programmeren met talen zoals Python, of vergelijkbare talen voor het ontwikkelen en onderhouden van scraping-scripts.

Kennis van de Automotive: Dit is geen must op voorhand. Maar door je te verdiepen in deze industrie begrijp je wat er speelt en hoe je daar met jouw bijdrage een impact kunt maken.

Samenwerking: Je bent in staat om met verschillende stakeholders samen te werken om het project succesvol te implementeren.

Drive: Je hebt de drive om resultaten te behalen.


VWE beschikt over een ongeëvenaarde hoeveelheid data, en jij wordt uitgenodigd om als pionier samen met je collega's hiermee aan de slag te gaan.


Extra uitdagend aan jouw baan? De ontwikkelplannen die onze development-teams hebben. Jij draagt bij aan onze ambitie om de nummer één data leverancier te worden in Nederland en de omringende landen.

Dit krijg je van ons


 • Een brutosalari s van € 4.000 tot € 5.500 per maand op basis van je kennis en ervaring.
 • Fulltime baan van 38 uur per week.
 • De mogelijkheid om thuis te werken.
 • Budget om je thuiswerkplek goed in te richten.
 • Een laptop.
 • 26 vakantiedagen én de mogelijkheid om extra vakantiedagen bij te kopen.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Volop studie- en ontwikkelingsmogelijkheden. Denk aan opleidingen van Pluralsight, Tech Days en diverse workshops.
 • Aantrekkelijke winstdelingsregeling.
 • Een fijne werkplek op ons modern ingerichte kantoor dat goed te bereiken is met het ov en de auto. Het is vijf minuten lopen van het station Heerhugowaard.

Jouw thuisbasis

Samen met 8 collega's vorm jij het DSI Team. De sfeer? Die is goed. Jij kunt terecht bij je collega's met vragen, om te sparren en voor een goed gesprek. Of voor een creatieve sessie of gezamenlijke lunch op ons ruime dakterras. En gezellige teamuitjes? Die hebben we absoluut. Denk aan een Haka-workshop of onze jaarlijkse barbecue. Reken erop dat jij je snel op je plek voelt. Niet alleen door je betrokken collega's, maar ook dankzij het inwerkprogramma dat voor je klaarstaat. Hoe fijn is dat?


Jij draagt bij aan onze doelen

Werken bij VWE Automotive betekent dat jij hoort bij dé marktleider in de Benelux op het gebied van Data en IT. Samen met ons help jij onze klanten via drie gespecialiseerde digitale platformen: B2B retail, B2B Enterprise en B2C. Met onze leidende merken zoals VWE, Finnik, Automotive Trade Center bieden we ondernemers in de automotive toegang tot voorspellende marktdata, rapportages en de internationale afzetmarkt. Ons geavanceerde dataplatform, gevoed door API en EDI, groeit voortdurend en stelt ondernemers in staat om optimaal gebruik te maken van state-of-the-art technologie. Draag jij hier binnenkort aan bij?


Vereisten

 • Ervaring in web scraping en data-analyse.
 • Uitstekende programmeervaardigheden, bij voorkeur in Python en SQL.
 • Begrip van de automotive industrie is een pré.
 • Ervaring met kunstmatige intelligentie, algoritmes & machine learning is een pré.
 • Proactieve houding en oog voor detail.

Dus, ben jij klaar voor deze uitdaging?

Interesse?

Solliciteer voor 15 februari 2024 via onderstaande knop! Vragen over de sollicitatieprocedure? Bel of app met , , via .

Ben je nieuwsgierig geworden? Solliciteer dan direct op de openstaande functie!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPython Developer
Indicatie salaris (min – max]4500 – 5500
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieHeerhugowaard, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijvwe.nl/o/python-developer-data-solutions-insights

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie hollandskroonactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hollands Kroon en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.