2°C | Amsterdam

Radio-icoon Anne van Egmond stopt na 19 jaar bij NH

REGIO – Na negentien jaar stopt radiocoryfee Anne van Egmond bij de regionale radiozender NH. Op zaterdag dertien augustus 2016 presenteert Anne van Egmond voor hetlaatst haar radioprogramma Egmond Binnen, waarin ze op zoek gaat naar vergeten muziek. Daarmee komt na bijna twee decennia een einde aan het vertrouwde, warme en karakteristieke stemgeluid van Anne van Egmond bij NH.
Anne van Egmond: “Radio maken is voor mij een manier van leven, dus wil ik dit zo lang mogelijk blijven doen; het directe contact met mijn grote groep luisteraars, dat is zo belangrijk. Maar ik besef dat de volgende generatie radiomakers bij NH, nu is”.
Een week later, op zaterdag 20 augustus, vindt een bijzondere live radio- uitzending plaats die drie uur lang geheel in het teken zal staan van Anne. Het programma, Egmond Buiten, zal worden uitgezonden vanuit Vondel CS, het statige gebouw midden in het Amsterdamse Vondelpark. In Egmond Buiten kijkt Anne van Egmond samen met NH-presentator Karin Douma, gasten, familie en collega’s terug op de afgelopen jaren.
Luisteraars zijn op zaterdag 20 augustus in het Vondel CS meer dan welkom en kunnen zich aanmelden via [email protected]. Egmond Buiten zal worden uitgezonden van 12:00-15:00 uur.
Trouwe fans van Anne van Egmond kunnen zondag 28 augustus 2016 tussen 19:00 – 21:00 uur luisteren naar het NH radioprogramma Het beste van Anne, waarin de populairste muziek uit Egmond Binnen nog een keer voorbij komt.
Via www.nhradiogemist.nl is het mogelijk om op elk moment van de dag eerdere uitzendingen van het programma Egmond Binnen terug te luisteren.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.