Radio-icoon Anne van Egmond stopt na 19 jaar bij NH

REGIO – Na negentien jaar stopt radiocoryfee Anne van Egmond bij de regionale radiozender NH. Op zaterdag dertien augustus 2016 presenteert Anne van Egmond voor hetlaatst haar radioprogramma Egmond Binnen, waarin ze op zoek gaat naar vergeten muziek. Daarmee komt na bijna twee decennia een einde aan het vertrouwde, warme en karakteristieke stemgeluid van Anne van Egmond bij NH.
Anne van Egmond: “Radio maken is voor mij een manier van leven, dus wil ik dit zo lang mogelijk blijven doen; het directe contact met mijn grote groep luisteraars, dat is zo belangrijk. Maar ik besef dat de volgende generatie radiomakers bij NH, nu is”.
Een week later, op zaterdag 20 augustus, vindt een bijzondere live radio- uitzending plaats die drie uur lang geheel in het teken zal staan van Anne. Het programma, Egmond Buiten, zal worden uitgezonden vanuit Vondel CS, het statige gebouw midden in het Amsterdamse Vondelpark. In Egmond Buiten kijkt Anne van Egmond samen met NH-presentator Karin Douma, gasten, familie en collega’s terug op de afgelopen jaren.
Luisteraars zijn op zaterdag 20 augustus in het Vondel CS meer dan welkom en kunnen zich aanmelden via egmondbuiten@rtvnh.nl. Egmond Buiten zal worden uitgezonden van 12:00-15:00 uur.
Trouwe fans van Anne van Egmond kunnen zondag 28 augustus 2016 tussen 19:00 – 21:00 uur luisteren naar het NH radioprogramma Het beste van Anne, waarin de populairste muziek uit Egmond Binnen nog een keer voorbij komt.
Via www.nhradiogemist.nl is het mogelijk om op elk moment van de dag eerdere uitzendingen van het programma Egmond Binnen terug te luisteren.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs