2°C | Amsterdam

Rechter mild voor henneptelende Westerlander

HIPPOLYTUSHOEF – Omdat de 61-jarige Westlander ruim drie jaar heeft moeten wachten op zijn rechtzaak was de rechter van de rechtbank in Haarlem zeer mild in zijn uitspraak tegen de man. 
De Westerlander werd er van beschuldigd zijn huis aan henneptelers te hebben verhuurd vanwege grote  schulden die de man had en zo hoopte uit de schulden te komen. Op 24 april 2013 viel de politie het pand binnen en trof daar een werkende hennepkwekerij aan met 1000 hennepplanten. 
De Officier van Justitie eiste een gevangenisstraf van 2 maanden geheel voorwaardelijk en daarbij een taakstraf van 180 uur, de rechter week hier vanaf door de man een werkstraf van 120 uur op te leggen, daarbij moet de man ook de rekening van het energiebedrijf betalen omdat de stroom illegaal werd afgetapt.  Ook de blanco strafblad van de man liet de rechter meewegen in zijn uitspraak.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.