2°C | Amsterdam

Record aantal deelnemers bij Scholierenveldloop Niedorp

NIEUWE NIEDORP – Park de Meet in Nieuwe Niedorp was op woensdagmiddag 22 juni het decor voor de Scholierenveldloop voor Regio Niedorp van de gemeente Hollands Kroon. Sportservice Schagen organiseerde deze leuke veldloop in samenwerking met atletiekvereniging TAV ’80. Zo’n 135 deelnemers van de basisscholen uit de regio liepen zo snel mogelijk over het parcours.
De zonnige middag werd begonnen met de serie voor de jongste deelnemers uit groep 1 en 2. Zij liepen het rondje van 600 meter over het gras en de paden van Park de Meet in Nieuwe Niedorp op hun snelst. Onder luid gejuich van de kinderen en de toeschouwers liepen de sportievelingen over het parcours. De leerlingen uit groep 3 tot en met 8 liepen een parcours van ongeveer 1000 meter. Voor deze editie hadden zich bijna 135 deelnemers zich ingeschreven, wat voor deze veldloop een record aantal is. Bij voorbaat dus al een succes!
Verdeeld in de verschillende startgroepen deden de jongens en de meisjes allemaal enorm hun best om zo snel mogelijk  de finish van het parcours op door het park te bereiken. Aan de snelste drie per leeftijdscategorie werden direct na de serie de medailles uitgereikt. Voor alle deelnemers was er een vaantje als herinnering. Na de laatste serie, waarin de meisjes en jongens van groep 8 tegen elkaar streden, kwam er een einde aan deze geslaagde hardloopmiddag . Op naar volgend jaar!

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.