Record aantal deelnemers bij Scholierenveldloop Niedorp

NIEUWE NIEDORP – Park de Meet in Nieuwe Niedorp was op woensdagmiddag 22 juni het decor voor de Scholierenveldloop voor Regio Niedorp van de gemeente Hollands Kroon. Sportservice Schagen organiseerde deze leuke veldloop in samenwerking met atletiekvereniging TAV ’80. Zo’n 135 deelnemers van de basisscholen uit de regio liepen zo snel mogelijk over het parcours.
De zonnige middag werd begonnen met de serie voor de jongste deelnemers uit groep 1 en 2. Zij liepen het rondje van 600 meter over het gras en de paden van Park de Meet in Nieuwe Niedorp op hun snelst. Onder luid gejuich van de kinderen en de toeschouwers liepen de sportievelingen over het parcours. De leerlingen uit groep 3 tot en met 8 liepen een parcours van ongeveer 1000 meter. Voor deze editie hadden zich bijna 135 deelnemers zich ingeschreven, wat voor deze veldloop een record aantal is. Bij voorbaat dus al een succes!
Verdeeld in de verschillende startgroepen deden de jongens en de meisjes allemaal enorm hun best om zo snel mogelijk  de finish van het parcours op door het park te bereiken. Aan de snelste drie per leeftijdscategorie werden direct na de serie de medailles uitgereikt. Voor alle deelnemers was er een vaantje als herinnering. Na de laatste serie, waarin de meisjes en jongens van groep 8 tegen elkaar streden, kwam er een einde aan deze geslaagde hardloopmiddag . Op naar volgend jaar!

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs