Regionale Handbalbeker voor Maedilon/VZV.

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.


’t VELD – VZV wist zich woensdagavond zonder problemen te plaatsen voor de achtste finale om de Nationale-Handbalbeker. Westsite kwam in de Amsterdamse Calandhal het best uit de startblokken en stond tot 3-2 steeds een punt voor. Na 3-3 liep Maedilon/VZV uit naar 3-6 door twee doelpunten van de goed op dreef zijnde Britt Stegers, die 7 maal wist te scoren en een van de ongrijpbare Linsey Perre, die 6 maal het doel trof.
De Amsterdammers kwamen nog terug naar 6-7, maar verder liet de ploeg van Betty Plasmeyer hun tegenstander dat twee klasse hoger speelt niet komen. VZV nam het initiatief weer in handen en liep uit naar een ruststand van 12-16. Na de verplichte pauze bleef het verschil steeds zo’n vier a vijf punten. Maedilon/VZV had moeite om verder uittelopen omdat deze wedstrijd met een harsloze bal gespeeld moest worden. Hierdoor gingen vooral passes over een lange afstand, het befaamde wapen van VZV de mist in.
Het laatste kwartier liet het in de Eredivisie uitkomende VZV  toch wel het klassenverschil zien, en was bij 20-30 het verschil naar tien punten opgelopen. Bij het eindsignaal van het scheidsrechterkoppel Brinkman en Slikker die een onopvallende en sportieve wedstrijd hadden gefloten stond er een verdiende 23 – 32 eindstand op het scorebord.
Voor het team van Betty Plasmeyer staan er nu vervolgens drie belangrijke competitie wedstrijden op het programma. Binnen 8 dagen speelt Maedilon/VZV eerst komende zaterdag 14 januari de uitwedstrijd tegen Kwiek. Volgende week donderdag 19 januari de afgelaste thuiswedstrijd tegen Ven L in Sporthal ’t Zijveld  aanvang 20.15 uur. En zaterdag  21 januari de thuiswedstrijd tegen Borhave in Sporthal ’t Zijveld aanvang 20.45 uur.
Dus twee hele belangrijke thuiswedstrijden die mogelijk beslissend zullen zijn of VZV in het linker-rijtje of in de degradatie-poel zal uitkomen.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category