2°C | Amsterdam

Regionieuws: Julianadorp krijgt weer een zwembad

Regionieuws – Slechts twee maanden na de allesverwoestende brand, is vandaag het startsein gegeven voor de herbouw van het zwembad van Julianadorp. Met een heimachine werd de eerste paal op Landalpark Ooghduyne de grond in geslagen.

Op 12 december vorig jaar ging het volledig mis. Parkdirecteur Alexander Peulen:”Ik kreeg een belletje toen ik in het zuiden van het land was. Er was brand en het was nogal fors. Ik kwam hier toen om half twee aan en toen was er eigenlijk al weinig meer van over. Dat was heel erg schrikken. Gelukkig waren er geen personeel en gasten in het pand. En dan ga je denken, en nu!?”
Een reportage van regioverslaggever Matthijs Gemmink
Het zwembad op Landal wordt niet alleen gebruikt door parkgasten maar is ook open voor iedereen in de regio. “We kregen jaarlijks zo’n 50.000 bezoekers”, zegt Peulen. Het belang voor de regio en het park zelf heeft er toe geleid dat er eigenlijk de dag na de brand al actie is ondernomen. Architect, constructeur en de bouwer zaten al snel om de tafel.
In het nieuwe pand komt straks niet alleen een zwembad maar ook bijvoorbeeld een bowlingbaan, een restaurant, de VVV, een indoorspeelplaats. Als alles volgens planning verloopt, moet het werk begin juli zijn afgerond.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.