Regionieuws: Julianadorp krijgt weer een zwembad

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Regionieuws – Slechts twee maanden na de allesverwoestende brand, is vandaag het startsein gegeven voor de herbouw van het zwembad van Julianadorp. Met een heimachine werd de eerste paal op Landalpark Ooghduyne de grond in geslagen.

Op 12 december vorig jaar ging het volledig mis. Parkdirecteur Alexander Peulen:”Ik kreeg een belletje toen ik in het zuiden van het land was. Er was brand en het was nogal fors. Ik kwam hier toen om half twee aan en toen was er eigenlijk al weinig meer van over. Dat was heel erg schrikken. Gelukkig waren er geen personeel en gasten in het pand. En dan ga je denken, en nu!?”
Een reportage van regioverslaggever Matthijs Gemmink
Het zwembad op Landal wordt niet alleen gebruikt door parkgasten maar is ook open voor iedereen in de regio. “We kregen jaarlijks zo’n 50.000 bezoekers”, zegt Peulen. Het belang voor de regio en het park zelf heeft er toe geleid dat er eigenlijk de dag na de brand al actie is ondernomen. Architect, constructeur en de bouwer zaten al snel om de tafel.
In het nieuwe pand komt straks niet alleen een zwembad maar ook bijvoorbeeld een bowlingbaan, een restaurant, de VVV, een indoorspeelplaats. Als alles volgens planning verloopt, moet het werk begin juli zijn afgerond.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category