2°C | Amsterdam

Remax Keesloop Anna Paulowna goed bezocht

ANNA PAULOWNA – Ruim 100 deelnemers stonden zaterdagavond aan de start van de Remax Kneesloop georganiseerd door atletiekvereniging DOKEV Anna Paulowna. Met een stevige wind tegen op de Kneesweg en het windje in de rug op de Kneeskade, moesten alle deelnemers flink aan de bak. Het leverde weer een mooie strijd om de podiumplaatsen, maar ook lagen er individueel uitdagingen om PR’s te verbeteren. In het deelnemersveld was de hele regio weer goed vertegenwoordigd.
De jongste atleten streden op de 500 en 1.000 meter in verschillende leeftijdscategorieën voor de podiumplaatsen. Op de 500 meter ging de winst bij de jongens net als bij de eerste Kneesloop naar Jim Rovers in 2 minuten en 11 seconden, gevolgd door Siem Elbertsen in 2.22. Bij de meisjes was Mirthe de Weert de snelste in 2.28. Op de 1000 meter zijn voor de Kneesloop van september Milan Leek en Kim Donker de te kloppen lopers. Milan won net als de eerste Kneesloop bij de jongens, nu in een tijd van 3.44 en Kim deed dit in beide Kneeslopen bij de meisjes in een tijd van 4.27. Voor alle deelnemers was er een mooie herinnering en een ijsje om even af te koelen na de warme loop op de Kneeskade.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.