Renovatie Afsluitdijk begonnen, 4 jaar verkeershinder..

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

DEN OEVER – Afgelopen maandag is Rijkswaterstaat begonnen met de renovatie van de Afsluitdijk. Een project dat zeker 4 jaar gaat duren en in deze 4 jaar zullen de gebruikers van de Afsluitdijk de nodige overlast krijgen van deze werkzaamheden.

Zo is er de komende twee weken maar 1 rijbaan beschikbaar als je richting Friesland wil rijden en is de afslag naar Den Oever vanuit de richting Wieringerwerf niet bereikbaar. Voor Michael Tesselaar uit Oudkarspel zal het een periode van eerder van huis gaan en later thuis komen worden omdat hij voor zijn werk naar vaak naar Harlingen moet reizen.

[penci_related_posts taxonomies=”undefined” title=”Dossier: Afsluitdijk” background=”” border=”” thumbright=”no” number=”4″ style=”grid” align=”none” displayby=”tag” orderby=”title”]

Met de totale make-over van de Afsluitdijk wil Rijkswaterstaat de dijk weer gereed maken voor de toekomst en het steeds hoger wordende waterpijl de baas te blijven. Ook komen er diverse innovatieve projecten om bijvoorbeeld de visstand op pijl te houden en komen en turbines die energie op wekken.

Rijkwaterstaat hoopt in 2022 het project te hebben afgerond.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category