Renovatie Afsluitdijk begonnen, 4 jaar verkeershinder..

DEN OEVER – Afgelopen maandag is Rijkswaterstaat begonnen met de renovatie van de Afsluitdijk. Een project dat zeker 4 jaar gaat duren en in deze 4 jaar zullen de gebruikers van de Afsluitdijk de nodige overlast krijgen van deze werkzaamheden.

Zo is er de komende twee weken maar 1 rijbaan beschikbaar als je richting Friesland wil rijden en is de afslag naar Den Oever vanuit de richting Wieringerwerf niet bereikbaar. Voor Michael Tesselaar uit Oudkarspel zal het een periode van eerder van huis gaan en later thuis komen worden omdat hij voor zijn werk naar vaak naar Harlingen moet reizen.

[penci_related_posts taxonomies=”undefined” title=”Dossier: Afsluitdijk” background=”” border=”” thumbright=”no” number=”4″ style=”grid” align=”none” displayby=”tag” orderby=”title”]

Met de totale make-over van de Afsluitdijk wil Rijkswaterstaat de dijk weer gereed maken voor de toekomst en het steeds hoger wordende waterpijl de baas te blijven. Ook komen er diverse innovatieve projecten om bijvoorbeeld de visstand op pijl te houden en komen en turbines die energie op wekken.

Rijkwaterstaat hoopt in 2022 het project te hebben afgerond.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs