Rijdt u een Toyota Prius of een Lexus CT 200h.. dan moet deze terug naar de garage

HOLLANDS KROON – Toyota roept wereldwijd 1,43 miljoen hybride auto’s terug vanwege mogelijk defecte airbags. Dat maakte het bedrijf afgelopen nacht bekend. Het gaat om de Prius en de Lexus CT 200h die uit de periode 2010-2012 stammen.
Volgens het autobedrijf zit er mogelijk een scheur in de opblaasinrichting van de airbags, waardoor de airbag niet goed wordt opgeblazen. De kans op letsel wordt hierdoor vergroot, meldt het bedrijf aan NH.
In de VS gaat het om 482.000 auto’s, die het bedrijf terug haalt. Om hoeveel auto’s het in Nederland gaat is niet bekend.

Foto van Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs