2°C | Amsterdam

Rotary Wieringerland in actie voor Stichting Hulphond Nederland


WIERINGERWAARD – Rotary Wieringerland gaat zich inzetten voor het goede doel Stichting Hulphond Nederland. “Wij halen om toerbeurt wekelijks kleding op vanuit onze bekende gele kledingbakken op Wieringen en in de Wieringermeer”, vertelt secretaris Harmke Heikens van Rotary Wieringerland.
“De opbrengst van de ingezamelde kleding gebruiken wij voor goede doelen, ook regelmatig in de regio/eigen omgeving. Dit keer willen wij graag Hulphond Nederland steunen en hiervoor komt namens Hulphond Nederland als spreker ambassadeur Peter van Uhm woensdag 10 mei naar Schouwburg Het Park in Hoorn. Het thema van de avond is het grote belang inzet Hulphonden en thema leiderschap.
Vanwege de grote belangstelling zijn wij uitgeweken naar Schouwburg Het Park in Hoorn.” De inloop is van 18.30 uur en de lezing begint om 19.30 uur. Meer informatie of reserveren van toegangskaarten kan via: [email protected].

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.