Ruim 40.000 bezoekers Bloemendagen Anna Paulowna

ANNA PAULOWNA – De Bloemendagen Anna Paulowna zijn een doorslaand succes geworden, ruim 40.000 bezoekers brachten een bezoek aan het bloemrijke dorp in Hollands Kroon.
De Bloemendagen is een jaarlijks terugkerend evenement. Door heel Anna Paulowna en Breezand staan ruim honderd mozaïeken. Dit zijn schilderijen gemaakt op tempex. Hierop worden hyacintennagels geprikt met spelden. Op elke vierkante meter gaan wel 10.000 bloemetjes. Zowel jong als oud maken de mozaïeken. Het zijn echte kunststukken. De mozaïeken staan in de tuinen van de makers en zijn tijdens de Bloemendagen voor iedereen te bewonderen.
Naast de mozaïeken waren er ook bewegende werkstukken en versierde straten en bruggen te bewonderen. ’s Avonds waren de meesten verlicht. En vele bezoekers maakten hun dag compleet met een bezoek aan de vele tentoonstellingen, rommelmarkten en andere activiteiten.
Wouter op ’t Veld, voorzitter dan de organisatie achter het evenement, vertelde dat vooral het uitstekende weer voor deze hoge bezoekersaantallen heeft gezorgd. Maar ook de bezoekers keken hun ogen uit, de ene na de andere mozaiek werden met bewondering bekeken en vaak hoorde je de bewonderaars ook zeggen ‘hoe doen ze het’, ‘wat mooi’. 
Maar Piet Paulusma deed een duit in het zakje door zijn weerbericht te presenteren vanuit Anna Paulowna.  Al met al zijn de Bloemendagen in Anna Paulowna een groot succesverhaal geworden.
Hieronder ziet u de diverse kampioenen (foto: Bloemendagen Anna Paulowna)

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs