2°C | Amsterdam

Sail Zijdewind in de startblokken

ZIJDEWIND – Evenementen Zijdewind organiseert dit jaar het terugkerende evenement Sail Zijdewind. Op zondag 10 juli vindt Sail Zijdewind 2016 plaats. Dit evenement werd in 2014 afgelast vanwege de te verwachte weersomstandigheden.
Het zou die keer voor het eerst worden gehouden op en vanaf het Natuurzwembad ‘t Petje in Zijdewind waar het eerder altijd werd gehouden op en vanaf Camping De Rietkraag,. Het Natuurzwembad is nu alweer een paar jaar eigendom van de Stichting    De gemeenschap die vertegenwoordigd wordt door een stichting en geheel zelfstandig belangeloos wordt gerund door ook weer vele vrijwilligers uit Zijdewind e.o.
De dag begint met koffie en wat lekkers op ‘t Petje waar ook alle boten verzamelen, na de koffie vertrekken alle boten voor het alom vertrouwde “Rondje Waarland” en bevat een dag vullend programma.
Het belooft ook nu weer een geweldig evenement te worden omdat het deze keer wordt gehouden op en vanaf hun eigen locatie wat nog meer mogelijkheden biedt om er een nog grotere happening van te maken waarbij de hele gemeenschap wordt uitgenodigd. Bij terugkomst wordt het evenement afgesloten met een gezellig samenzijn met een borrel en een grootse BBQ.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.