Sail Zijdewind in de startblokken

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

ZIJDEWIND – Evenementen Zijdewind organiseert dit jaar het terugkerende evenement Sail Zijdewind. Op zondag 10 juli vindt Sail Zijdewind 2016 plaats. Dit evenement werd in 2014 afgelast vanwege de te verwachte weersomstandigheden.
Het zou die keer voor het eerst worden gehouden op en vanaf het Natuurzwembad ‘t Petje in Zijdewind waar het eerder altijd werd gehouden op en vanaf Camping De Rietkraag,. Het Natuurzwembad is nu alweer een paar jaar eigendom van de Stichting    De gemeenschap die vertegenwoordigd wordt door een stichting en geheel zelfstandig belangeloos wordt gerund door ook weer vele vrijwilligers uit Zijdewind e.o.
De dag begint met koffie en wat lekkers op ‘t Petje waar ook alle boten verzamelen, na de koffie vertrekken alle boten voor het alom vertrouwde “Rondje Waarland” en bevat een dag vullend programma.
Het belooft ook nu weer een geweldig evenement te worden omdat het deze keer wordt gehouden op en vanaf hun eigen locatie wat nog meer mogelijkheden biedt om er een nog grotere happening van te maken waarbij de hele gemeenschap wordt uitgenodigd. Bij terugkomst wordt het evenement afgesloten met een gezellig samenzijn met een borrel en een grootse BBQ.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category