2°C | Amsterdam

Samen High Tea’en tijdens de Week van de Ontmoeting in Hollands Kroon

HOLLANDS KROON – Elk jaar is er een landelijke Week tegen de Eenzaamheid.  De Week tegen de Eenzaamheid heet in Hollands Kroon de Week van het Ontmoeten. Meer dan een miljoen mensen in Nederland voelen zich eenzaam, een klein gebaar kan al een verschil maken. Daarom sloegen Link Jongerenwerk, LSBO-HK, Wonen Plus Welzijn en Humanitas afdeling Kop van Noord-Holland de handen in één voor dit initiatief.

De deelnemers van de High Tea kunnen een hele goede week afsluiten met veel blije gezichten. “Zo’n mooi gedekte tafel heb ik thuis nooit!” “Wat wordt ik hier blij van, zo gezellig samen!”

In Hollands Kroon is er bij de Doet & Ontmoet groepen in de diverse dorpen een heerlijke High Tea verzorgd door cateringbedrijf de Polderei. Daarnaast was er ook een High Tea bij het RSG Wiringherlant, de school in Wieringerwerf, verzorgd door de leerlingen.

In totaal hebben er rond de 230 deelnemers van de High Tea mogen genieten! De Hollands Kroonse Uitdaging heeft hiervoor gelden hiervoor beschikbaar gesteld.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.