Samen High Tea’en tijdens de Week van de Ontmoeting in Hollands Kroon

HOLLANDS KROON – Elk jaar is er een landelijke Week tegen de Eenzaamheid.  De Week tegen de Eenzaamheid heet in Hollands Kroon de Week van het Ontmoeten. Meer dan een miljoen mensen in Nederland voelen zich eenzaam, een klein gebaar kan al een verschil maken. Daarom sloegen Link Jongerenwerk, LSBO-HK, Wonen Plus Welzijn en Humanitas afdeling Kop van Noord-Holland de handen in één voor dit initiatief.

De deelnemers van de High Tea kunnen een hele goede week afsluiten met veel blije gezichten. “Zo’n mooi gedekte tafel heb ik thuis nooit!” “Wat wordt ik hier blij van, zo gezellig samen!”

In Hollands Kroon is er bij de Doet & Ontmoet groepen in de diverse dorpen een heerlijke High Tea verzorgd door cateringbedrijf de Polderei. Daarnaast was er ook een High Tea bij het RSG Wiringherlant, de school in Wieringerwerf, verzorgd door de leerlingen.

In totaal hebben er rond de 230 deelnemers van de High Tea mogen genieten! De Hollands Kroonse Uitdaging heeft hiervoor gelden hiervoor beschikbaar gesteld.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs