2°C | Amsterdam

Samenloop voor Hoop Wieringerwaard

WIERINGERWAARD – In het weekend van 4 en 5 juni zet Muziekvereniging Wieringerwaard zich met Samenloop voor Hoop en het KWF in om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker.
Samenloop voor Hoop is een lokaal wandelevenement om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Teamleden lopen afwisselend 24 uur lang op een parcours. Ook het team van Muziekvereniging Wieringerwaard (team 22) loopt op zaterdag 4 juni mee in de estafette; als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Daarnaast verzorgen we verschillende muzikale optredens en organiseren we een aantal acties om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. 
Like de Facebookpagina van Samenloop voor Hoop – Muziekvereniging Wieringerwaard en blijf op de hoogte van de acties van team 22. 
Alle ingezamelde mobieltjes worden door We-Collect op een milieuvriendelijke en duurzame wijze afgevoerd en grondstoffen worden zo mogelijk hergebruikt. Per mobieltje staat hier een bedrag tegenover en dat komt ten goede aan het KWF.
Kijk voor meer informatie op www.muziekverenigingwieringerwaard.nl.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.