Samenloop voor Hoop Wieringerwaard

WIERINGERWAARD – In het weekend van 4 en 5 juni zet Muziekvereniging Wieringerwaard zich met Samenloop voor Hoop en het KWF in om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker.
Samenloop voor Hoop is een lokaal wandelevenement om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Teamleden lopen afwisselend 24 uur lang op een parcours. Ook het team van Muziekvereniging Wieringerwaard (team 22) loopt op zaterdag 4 juni mee in de estafette; als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Daarnaast verzorgen we verschillende muzikale optredens en organiseren we een aantal acties om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. 
Like de Facebookpagina van Samenloop voor Hoop – Muziekvereniging Wieringerwaard en blijf op de hoogte van de acties van team 22. 
Alle ingezamelde mobieltjes worden door We-Collect op een milieuvriendelijke en duurzame wijze afgevoerd en grondstoffen worden zo mogelijk hergebruikt. Per mobieltje staat hier een bedrag tegenover en dat komt ten goede aan het KWF.
Kijk voor meer informatie op www.muziekverenigingwieringerwaard.nl.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs