2°C | Amsterdam

Schade melden met de Fixi-app

Hollands Kroon – Een gat in de weg, zwerfvuil of een verkeersbord stuk in Hollands Kroon? Met de nieuwe app genaamd ‘Fixi’ kunt u dit heel makkelijk melden.
Gewoon door een foto te nemen met uw smartphone en dit direct door te sturen. De app op uw telefoon stuurt deze melding dan rechtstreeks naar de buitendienst van Hollands Kroon, die met de melding aan de slag gaat. Bovendien kunt u via de app altijd de status van de melding inzien. Binnen 5 dagen krijgt iedere geregistreerde Fixi gebruiker een reactie. Download de FIXI-app in de App Store of Google Play Store.

De voordelen van de app

Met de Fixi app kun je overal en altijd op je smartphone een melding maken. Door deze meldingen te sturen naar de gemeente kan het Meldingenteam Openbare Ruimte, afgekort MOR, het probleem snel verhelpen. Zo blijft uw straat of buurt netjes. Door u slechts eenmalig te registreren met uw Facebookaccount of e-mailadres, wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang van uw melding. En heeft u daarnaast direct contact met de medewerker die de melding oppakt. Anoniem melden kan ook, maar dan kan de MOR-medewerker u niet bereiken voor een vraag of mededeling.

De Fixi app

Fixi is ontwikkeld door fa. Decos is samenwerking met de gemeente Hollands Kroon. Hollands Kroon is dan ook de eerste in Nederland die het meldingssysteem in gebruik heeft  genomen. Inmiddels zijn er nog vijf gemeentes begonnen met Fixi. Naast meldingen via de app, kunt u ook meldingen doen via de website. Dit gaat via hetzelfde programma. De app die draait op iOS en Androïd, oogt fris en heeft niet zo’n formeel karakter, waardoor deze prettig is om te gebruiken.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.