Schietpartij Kamperfoeliestraat in Den Helder

DEN HELDER – In de Kamperfoeliestraat in Den Helder is rond half zes een schietpartij geweest. Er zijn bij de schietpartij geen gewonden. Wel liggen er in diverse auto’s dronken mensen te slapen. En in de auto’s liggen ook lachgasflessen. Ook zitten er op straat nog dronken mensen te lukken aan lachgas.

Op de foto’s zie je de hulzen uit een wapen liggen. Volgens omstanders heeft er rond half vijf een dronken persoon diverse poorten ingetrapt, toen hebben bewoners de politie gebeld. De omgeving is afgesloten waaronder het tankstation aan de Jan Verfailleweg. De forensische opsporing gaat een onderzoek doen naar wat er precies is gebeurd.

Foto’s: Inter Visual Studio

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs