2°C | Amsterdam

Scholierenveldloop met Atletiek4kamp Anna Paulowna

HOLLANDS KROON – Sportservice Schagen organiseert samen met atletiekvereniging DOKEV een atletiek4kamp waarbij de scholierenveldloop centraal staat. Voor de scholierenveldloop met atletiek4kamp kunnen alle basisschoolleerlingen uit de regio Anna Paulowna zich inschrijven.
Op woensdagmiddag 8 juni is er op de atletiekbaan in Anna Paulowna een atletiek4kamp waarbij de Scholierenveldloop centraal staat. Deze middag kunnen de deelnemers naast de lange afstand loop ook kennismaken met verschillende andere atletiekonderdelen: kogelstoten, verspringen en sprinten.
De scholierenveldloop is een mini-wedstrijdloop waarbij plezier voorop staat. De loop voor groep 3 t/m 8 is ongeveer 1000 meter lang, waarbij het parcours uitgezet wordt op en rondom de atletiekbaan van DOKEV. Voor de leerlingen van groep 1 en 2 wordt er een kortere route uitgezet. Dit is het onderdeel waar de deelnemers zich vooraf voor inschrijven.
De scholierenveldloop wordt in verschillende categorieën gelopen, waarbij jongens en meisjes apart starten. De categorieën worden ingedeeld aan de hand van de groep waarin de leerling zit. De start van de eerste groep is om 14:00 uur, daarna steeds om de 10 minuten. Om ongeveer 16:00 uur is het evenement afgelopen. Aan de snelste 3 lopers per startgroep wordt direct na hun loop een prijs uitgereikt. Alle kinderen ontvangen voor het meedoen aan de scholierenveldloop een herinnering.
Tijdens de hele middag kunnen de deelnemers zelf kiezen of en wanneer zij het kogelstoten, verspringen en het sprinten willen doen. Hebben de deelnemers de hele atletiek4kamp gedaan ontvangen zij een extra presentje.
Inschrijven kan via school of Sportservice Schagen: 0224-214774. Inschrijven kan ook via onderstaand webformulier op www.sportserviceschagen.nl. Deelname aan de Scholierenveldloop is gratis. Alle scholen hebben inmiddels een uitnodiging voor deelname ontvangen met inschrijfformulieren. Uiterlijk 27 mei moet de inschrijving bij Sportservice Schagen binnen zijn.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sportservice Schagen (Talisa van der Fluit of Ciska Bosma), tel: 0224 – 214 774
mail: [email protected]

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.