2°C | Amsterdam

Scouting Anna Paulowna doopt nieuwe boot


ANNA PAULOWNA – Scouting Anna Paulowna houdt zaterdag 20 mei van 10.30 tot 16.30 uur een open dag in en om het clubgebouw aan Kneeskade 11 in Anna Paulowna. Ook wordt deze dag om 10.30 uur de nieuwe veiligheidsboot in gebruik genomen. Burgemeester Nawijn heeft de eervolle taak om de boot te dopen.

Gestolen buitenboordmotoren

Tot twee maal toe werd er in 2015 een buitenboordmotor gestolen van Scouting Anna Paulowna. Dit was een enorm probleem, want de buitenboordmotor werd gebruikt op het veiligheidsbootje om de leden bij te staan en te helpen tijdens het leren zeilen op het Oude Veer. Zeker voor onze jongste leden (8 t/m 12 jaar) onmisbaar. Met de handen in het haar werd er een oplossing gezocht. Er werd besloten om het veiligheidsbootje te koop te zetten en op zoek te gaan naar een ‘nieuwe’ boot met een inboard motor.

Officieel dopen

Scouting Anna Paulowna heeft een mooie tweedehands stalen vlet aangeschaft met een inboard motor. Na een flinke opknapbeurt is het bootje sinds 2016 in gebruik, maar het heeft nog geen naam en is nog niet officieel in gebruik genomen. Zoals gemeld gaat burgemeester Nawijn de boot dopen. De naam is via een prijsvraag ook gevonden en wordt tijdens de doop onthult. Iedereen is van harte welkom tijden de doop en de open dag.

Kampvuurtje

Tijdens deze dag vinden diverse activiteiten plaats. Zo kunnen de aanwezigen meezeilen met een lelievlet, kan de jeugd een broodje bakken boven een vuurtje, meevaren met veiligheidsboot / sleper, kampspellen, pionieren (met hout en touw iets bouwen), het scoutinggebouw van binnen bekijken en nog veel meer! Bovendien is er gratis koffie, thee en limonade.
Kijk voor meer informatie op www.scap.nl.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.