Senioren Hollands Kroon wil beweegbare brug Kerkweg behouden

Hollands Kroon – De fractie van SHK is niet blij met de plannen van het college om de ‘wipbrug’  bij Anna Paulowna te vervangen voor een vaste brug. De fractie van SHK denkt dat vooral vanuit de beroepsvaart er diverse schadeclaims zullen gaan komen door dit besluit.
SHK schrijft dat: “Deze brug is bestemd voor de jachthaven, recreatievaart (door vaart naar Oudesluis Grote Sloot). Scouting gaat er eenmaal per jaar onderdoor voor de intocht Sinterklaas , werkschepen voor onderhoud kades, rietkragen enz .Het is van belang dat deze brug beweegbaar blijft (ook vanwege de staande masten ).
Lees ook: 2.6 miljoen voor nieuwe brug

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs