Slachtoffer woningbrand Winkel overleden.

WINKEL – De zwaargewonde bewoner van de woningbrand afgelopen maart in Winkel is overleden aan de gevolgen van de zware brandwonden die de man opliep. De 61-jarige man werd met zware brandwonden opgenomen in het brandwondenziekenhuis in Beverwijk, maar de man bleek zo zwaar verwond te zijn dat het vrijwel uitgesloten was dat hij het zou overleven.
Lees ook: Brand verwoest huis in Winkel
Tijdens de uitslaande brand moesten de buren hun huizen verlaten omdat de brandweer bang was dat het vuur zou overslaan, het huis van de 61-jarige man stond volledig in de brand.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs