Slachtoffers dodelijk ongeval Wagenpad waren allesbehalve nuchter

MIDDENMEER – Volgens huisgenoten van de 24-jarige Pool en de 25-jarige Hongaar die vanochtend vroeg in Middenmeer om het leven kwamen bij een auto-ongeluk waren de twee allesbehalve nuchter toen ze het adres verlieten.
De mannen woonden in woning voor arbeidsmigranten, niet ver van de plek waar de mannen in de sloot belandden. Huisgenoten van de mannen, die niet voor de camera willen reageren en anoniem willen blijven, vertellen dat er gisteravond en vannacht een feestje was in de woning.
Lees ook: Twee doden auto-ongeluk Middenmeer
“Ze hadden gedronken”, zegt een Poolse huisgenoot van de mannen. Volgens een ander waren de twee zelfs flink dronken toen ze kort voor 6.00 uur in de auto stapten. Niet veel later miste de bestuurder op het Wagenpad een bocht, reed in de berm tegen een paal en belandde in een naastgelegen sloot.
Een wielrenner die vroeg op pad ging zag de wielen van de auto uit het water steken en alarmeerde de hulpdiensten. Ambulancemedewerkers hebben geprobeerd de mannen te reanimeren, maar dat mocht niet baten. 
De politie is een groot deel van de dag bezig geweest met onderzoek naar toedracht van het ongeluk. Of er daadwerkelijk alcohol in het spel was, staat dus nog niet vast.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs