Slechter begin van de vakantie kan niet, caravan total loss bij Hippolytushoef


HIPPOLYTUSHOEF – Een slecht begin van de vakantie: op de N99 is vanmiddag een auto met caravan van de weg geraakt. Het is niet bekend of er gewonden zijn gevallen. Wel is duidelijk dat er niet veel over is gebleven van de caravan. 

De weg tussen Westerland en Hippolytushoef was tijdelijk afgesloten. De berger heeft de verwoeste caravan inmiddels weggesleept, en het verkeer kan er weer langs.
Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs