Snackbareigenaar is de Provincie meer dan zat en eist schadevergoeding

Regionieuws – Hans van Schip uit Schagerbrug is de wanhoop nabij. De werkzaamheden aan de Zijperbrug bezorgen de snackbareigenaar kopzorgen. Zijn snackbar ‘Rondom Gelukkig’ is slecht bereikbaar waardoor zijn omzet een vrije val maakt.

“Ja, dat doet zeker zeer”, zegt eigenaar Hans. “En ze zullen straks wel weer terugkomen, maar daar heb ik nu niks aan. Nu mis ik het,” zegt van Schip tegen de verslaggever van NH.
Het duurt nu bijna 10 minuten langer om zijn snackbar te bereiken. Hij eist een schadevergoeding voor gemiste inkomsten.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs