Snert toertocht Wieringerwerf

Wieringerwerf – Scoutingvereniging Die Robben houdt zondag 14 februari de MTB Die Robben ‘snert’ toertocht over de landerijen in de Wieringermeer. De toertocht start tussen 9.00 en 9.30 uur vanuit het clubhuis van de scoutingvereniging aan Pr. Irenestraat 19 in Wieringerwerf.
De route is weer vernieuwd en is ongeveer 45 kilometer. Halverwege is er een mogelijkheid om de route in te korten tot ongeveer 20 kilometer. Onderweg komen de deelnemers door de koestal bij de familie Huisman, over een boerenwagen bij de familie Beetsma en over een verrassingsobstakel bij de familie Arendonk.
Deelname kost € 7,-. Inschrijving is aan de start en bij terugkomst krijgen de deelnemers bij inlevering van hun stuurbandje een kop snert.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs