2°C | Amsterdam

‘Sound of Silence’ in Oudesluis?

Oudesluis – In hun nieuwe theaterprogramma Sound of Silence brengen Joost Botman en Niels van der Gulik het verhaal van 2 jongens uit New York die uitgroeiden tot het meest succesvolle muzikale duo ooit!.
Het verhaal van Simon en Garfunkel verbeeldt in het Cultuurkerkje Oudesluis. We zijn midden in de roerige jaren ’60 en ’70. Met muziek, verhalen en beelden wordt het publiek meegenomen naar Simon en Garfunkel’s weg naar succes. De botsingen tussen de twee, hun split-up en het legendarische concert in Central Park in 1981. De tegengestelde persoonlijkheden van Paul Simon en Art Garfunkel komen tot leven aan de hand van verrassende en ontroerende anekdotes.
Tip van sluier
Joost en Niels brengen het verhaal van Simon & Garfunkel met overtuiging en een flinke dosis droge humor. Terwijl zij net als hun muzikale helden soms zoekende zijn naar verbondenheid, vinden ze elkaar als vanzelfsprekend in hun muzikale spel. Hun minutieuze afstemming spat er vanaf bij de  snelle nummers. Bij de breekbare nummers bezorgen ze je kippenvel.
De muziek van de voorstelling is een feest der herkenning. De eigen interpretatie van de band geeft een nieuwe blik op tijdloze hits als The Boxer, Mrs. Robinson, The Sound of Silence, Cecilia en Bridge over Troubled Water.

  • Waar: Cultuurkerkje Oudesluis. Noorderweg 15, 1757 PC, Oudesluis
  • Wanneer: zaterdag 27 februari 2016
  • Hoe laat: Aanvang 20:30 uur, zaal open 20:00 uur
  • Entree: 12,50 euro pp
  • Info/reservering: [email protected]

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.