2°C | Amsterdam

Ir. C Lely, de ontwerper van o.a. de Afsluitdijk bij Den Oever

Spannende tijd voor deelnemers Lely-prijs

HOLLANDS KROON – De ontknoping van de Dr. Ir. Lelyprijs nadert zijn einde. Nog zes bedrijven zijn in de race voor de felbegeerde prijs die op 28 oktober wordt uitgereikt.

Hollands Kroon bloeit als nooit tevoren en veel bedrijven groeien als kool. Overal binnen de gemeentegrenzen ontstaan nieuwe bedrijven en ontspruiten nieuwe initiatieven. Maar welk bedrijf in Hollands Kroon is nou het meest innovatief? Welke onderneming is volop bezig met rendement, efficiency en het toepassen van (nieuwe) kennis? Om daar achter te komen is de Dr. Ir. Lely-prijs in het leven geroepen. Een prijs voor innovatief ondernemerschap.
Prijs 
De prijs voor de winnaar is een prachtige trofee, de eeuwige roem en veel publiciteit. Daarnaast doet de winnaar als vertegenwoordiger van Hollands Kroon mee aan de Ondernemersverkiezing Noord-Holland.
Nomineren 
De hele zomer zijn bedrijven genomineerd. Voorwaarde was wel dat het bedrijf minimaal twee jaar oud is en voortdurend met vernieuwing, verbetering en het toepassen van kennis bezig is. Inmiddels is door een vakkundige jury een top zes samengesteld. Die laatste zes overgebleven bedrijven krijgen de komende tijd een bezoek van de jury, waarna de lijst tot drie wordt gereduceerd. De uiteindelijke winnaar wordt op 28 oktober bekendgemaakt tijdens een Ondernemerslunch op het RSG Wiringherlant in Wieringerwerf. De lunch start om 13.15 uur met een lunch en duurt tot 15.45 uur.
De jury 
De deskundige jury bestaat uit voorzitter Jeanette de Boer van de Ondernemers Federatie Hollands Kroon, Directeur Bedrijven Arno Mulder van de Rabobank en directeur Thijs Pennink van het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord. Wethouder Theo Meskers van Hollands Kroon is de voorzitter van de jury, maar hij zal uiteindelijk niet meestemmen.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.