Speuren naar waterdiertjes in het Kruiszwin Anna Paulowna

ANNA PAULOWNA – Voor nieuwsgierige kinderen staan woensdag 22 juni de schepnetjes klaar in natuurgebied het Kruiszwin bij Anna Paulowna. Samen met de gids van Landschap Noord Holland gaan kinderen van 14.00 tot 15.30 uur op zoek naar waterdiertjes. De vangst wordt in een potje gedaan, zodat de diertjes goed en rustig bekeken kunnen worden.
Deze excursie vertrekt vanaf het fietspad, het Caloriepad, naast Molenvaart 136 in Anna Paulowna. Kosten: Kinderen €4, Kinderen van Beschermers € 3,-. Volwassenen mogen als begeleider gratis mee.
Aanmelden kan via www.gaatumee.nl, ter plekke aanmelden en betalen is ook mogelijk.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs