‘’Sportservice Schagen, Gemeente Hollands Kroon en Thomashuis Middenmeer waren één team tijdens Prokkelsterrenslag’’

HOLLANDS KROON – Deze week vindt de Prokkelweek plaats. Een Prokkel is een prikkelende ontmoeting tussen iemand met een verstandelijke beperking én iemand zonder beperking. Deze week worden allerlei activiteiten georganiseerd die in het teken staan van de ‘Prokkel’.
In Utrecht werd maandag 6 juni de Prokkelweek officieel gestart met de Prokkelsterrenslag. Tijdens deze sportieve middag vormden medewerkers van Sportservice Schagen (afd. Aangepast Sporten), Gemeente Hollands Kroon en bewoners van het Thomashuis uit Middenmeer, één team! Tijdens de sportactiviteiten werd heel goed samengewerkt. De groep heeft volop genoten van dit leuke, gezellige en sportieve uitje.
Wilt u graag informatie over aangepast sporten in de Kop van Noord-Holland, dan kunt u contact opnemen met de consulent Aangepast Sporten, Iris van Paridon.
E: ivanparidon@sportservicenoordholland.nl , 0223 68 47 26 of 0224 21 47 74.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs