2°C | Amsterdam

‘’Sportservice Schagen, Gemeente Hollands Kroon en Thomashuis Middenmeer waren één team tijdens Prokkelsterrenslag’’

HOLLANDS KROON – Deze week vindt de Prokkelweek plaats. Een Prokkel is een prikkelende ontmoeting tussen iemand met een verstandelijke beperking én iemand zonder beperking. Deze week worden allerlei activiteiten georganiseerd die in het teken staan van de ‘Prokkel’.
In Utrecht werd maandag 6 juni de Prokkelweek officieel gestart met de Prokkelsterrenslag. Tijdens deze sportieve middag vormden medewerkers van Sportservice Schagen (afd. Aangepast Sporten), Gemeente Hollands Kroon en bewoners van het Thomashuis uit Middenmeer, één team! Tijdens de sportactiviteiten werd heel goed samengewerkt. De groep heeft volop genoten van dit leuke, gezellige en sportieve uitje.
Wilt u graag informatie over aangepast sporten in de Kop van Noord-Holland, dan kunt u contact opnemen met de consulent Aangepast Sporten, Iris van Paridon.
E: [email protected] , 0223 68 47 26 of 0224 21 47 74.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.